Huis kopen?

Waarom een huis kopen met een aankoopmakelaar?

Bij de aankoop van een huis kan een aankoopmakelaar veel voor u betekenen. Stel, u bent op zoek naar uw droomhuis. Op zich niet zo moeilijk, er staat immers genoeg te koop. Maar u hebt uiteraard zo uw wensen, qua prijs, ligging en mogelijkheden. Oswold Tiemessen van Regio Makelaars in Wageningen helpt u graag bij uw zoektocht naar de ideale woning. U weet dan zeker dat u niet teveel betaalt. Naast een uitgebreide kennis van de huizenmarkt in Wageningen en omgeving kennen wij exact de prijsontwikkelingen en hebben wij een perfect uitzicht op talloze woonkansen. Daarnaast heeft onze aankoopmakelaar voor zijn opleiding als makelaar-taxateur een bouwkundige studie afgerond. Mede dankzij de samenwerking met NVM-collega’s zien wij elk nieuw aanbod als eerste. Dat bespaart u tijd en geld.

Een huis kopen is meer dan onderhandelen
De aankoop van een huis bestaat niet alleen uit een strakke onderhandeling of woninginspectie. Het is een combinatie van factoren. Als aankoopmakelaar kijken wij of de vraagprijs in verhouding staat tot de kwaliteit, inhoud en ligging van de woning. Daaruit vloeien weer andere vragen voort. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen bouwkundige keuring of NWWI taxatie en wie gaat dat doen? Gebeurt dit na het bieden of ervoor? Spelen er juridische aspecten zoals erfpacht of bestemmingsplannen en welke rechten hebt u als er iets niet klopt of niet blijkt te werken? Hoe bedingt u de uiterste prijs? Allemaal onderwerpen waarbij Regio Makelaars u zekerheid biedt.

Huis kopen voor de laagste prijs
Ervaar de waarde van een aankoopmakelaar. Hebt u uw droomhuis eenmaal gevonden, laat dan de onderhandelingen aan ons over. Wij kennen het klappen van de zweep. De aankoop van een huis gaat namelijk veel verder dan een goede prijs bedingen. Bij Regio Makelaars kijken wij ook naar de voorwaarden zoals de oplevering, de roerende zaken en eventuele verbouwkosten. Daarnaast nemen wij de koopovereenkomst met u door. Uiteraard krijgt u ook advies en begeleiding bij de notariële afwikkeling.

Wilt u meer weten over onze aankoopbegeleiding? Bel dan nu 0317-42 49 99 voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Regio Makelaars… aankopen doen we samen