Taxatie van uw woning of bedrijfsonroerendgoed

Zoekt u een makelaar in de regio Wageningen voor de taxatie van uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Regio makelaars in Wageningen aan het juiste adres. Onze beëdigde taxateur verricht al uw taxaties. Hij is gecertificeerd, deskundig en mag zich beroepen op een jarenlange ervaring. Naast taxaties kunt u bij ons terecht voor een waardebepaling van uw woning of ander onroerendgoed. Het is een minder uitgebreid document en veelal nodig voor een overbruggingskrediet. Laat ons weten wat u wenst. Dan zorgen wij dat u snel gebruik kunt maken van het taxatierapport of waardebepaling.

Taxaties voor diverse doeleinden
Profiteer van onze expertise. De taxaties van Regio Makelaars vormen voor banken, notarissen en verzekeringsmaatschappijen de basis voor hun oordeel over de financieringsmogelijkheden. Ze baseren hun vertrouwen op onze kennis van zaken, vakbekwaamheid en grondige aanpak. Daarbij vormt ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM, een extra waarborg voor kwaliteit. Ook daarom kiest u voor Regio Makelaars.
Meer weten over onze tarieven voor een NWWI taxatie, een taxatierapport of een standaard taxatieverklaring? Bel dan 0317-42 49 99. Wij zijn u graag van dienst.