Huis verkopen?

Uw huis verkopen, begint bij Regiomakelaars. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van woningen voor Wageningen en omstreken. Bij de verkoop van uw huis is meer nodig dan alleen een bord in de tuin. In een verkoopgesprek bepalen wij eerst de actuele waarde van uw woning. Hierbij houden wij rekening met specifieke kenmerken, de bouwkundige staat, juridische aspecten, gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare objecten, het te hanteren tijdspad en bijkomende roerende zaken. Vervolgens bespreken wij met u de vraagprijs, verkoopcondities en de verkoopstrategie.

Opdracht om uw huis te verkopen
Zodra wij het eens zijn en u Regio Makelaars als uw verkoopmakelaar wenst, ontvangt u van ons een opdracht tot dienstverlening. Hierin staan de gemaakte afspraken. Tevens treft u daarin een inventarisatielijst voor de benodigde gegevens van uw huis. Deze gegevens dient u bij ons aan te leveren.

Huis gereedmaken voor verkoop en presentatie
Een belangrijk aspect bij het verkopen van uw huis is de visuele presentatie. Nadat wij van u alle gevraagde documenten hebben ontvangen en in kaart gebracht, maken wij foto’s van uw huis. Ook daarin zijn wij gespecialiseerd. Een huis verkopen vereist een mooie presentatie. Daarom maken wij van de foto’s een uitgebreide verkoopbrochure. Wanneer u daarover tevreden bent, tonen wij de aanbieding via het NVM-uitwisselingssysteem, middels Funda en op onze eigen website. Desgewenst plaatst onze verkoopmakelaar een verkoopbord en adverteert in dag- en weekbladen. Een optimaal resultaat bereiken? Maak dan gebruik van onze binnenhuisstyliste.

De woning bezichtigen
Natuurlijk wil een kandidaat koper uw huis ook van binnen zien. U hoeft daarvoor niet thuis te blijven. Wij maken in overleg met u de afspraken met geïnteresseerden en leiden ze rond door uw woning. Over de ontwikkelingen in het verkoopproces, eventuele aanpassingen en een eventueel open huis hebben wij voortdurend contact.

Huis verkopen en de onderhandelingen
Onderhandelen over de verkoopprijs is voor u een spannende zaak. Uw verkoopmakelaar van Regio Makelaars laat u niet in uw eentje het onderhandelingsproces ingaan. Het is tenslotte de essentie van ons vak. Door onderhandeling brengen wij u en de koper tot een overeenkomst. Regio Makelaars zorgt dat alles soepel verloopt.

Koopovereenkomst vastleggen
Het is zover. De verkoop van uw huis is een feit. Alle gemaakte afspraken moeten nu worden vastgelegd in een koopakte, met de benodigde bijlagen. Ook deze zorg neemt Regio Makelaars u uit handen. Zo nodig screent onze hypotheekadviseur de koper. Tot slot begeleiden wij u tijdens het traject naar de notaris.

Woning opleveren
Op de dag van de eigendomsoverdracht verzorgt uw verkoopmakelaar de laatste woninginspectie en vergezelt hij u naar de notaris. Vindt u het lastig om de tenaamstelling van de meterstanden voor gas, water en elektra te regelen? Voor ons geen probleem. Wij helpen u graag met het overzetten daarvan.

Hebt u na de verkoop van uw woning nog vragen? Bel dan gerust 0317-42 49 99. Wij staan voor u klaar.

Regio Makelaars… verkopen doen we samen